FAQ

HVORFOR BRUGE EN ARKITEKT?

Det som du opnår ved at investere i at bruge en arkitekt er at du hyrer en kompetence som er erfaren i at omsætte ideer, krav og ønsker til tegninger og beskrivelser som redegør for et samlet projekt, hvor der er taget højde for og hånd om selv de mindste detaljer. Det giver dig en tryghed til at kunne træffe de rigtige valg for dig.

HVAD KOSTER DET?

Der afgives individuelle tilbud på alle projekter med den lille forskel, at dlb Arkitekter har gjort det til sin praksis at gøre brug af klippekort. Det giver en fast pris for det samlede projekt for dig som kunde, og et fast budget for arkitekten at arbejde indenfor.

Spar på administrationen - brug tiden på projektet - køb klippekort

BETALING

Når vi har fået holdt et møde og talt os frem til hvad det er for et projekt du er på vej ud at skulle investere i, lægges et budget for hvad det vil koste at bruge en arkitekt. Omfanget afhænger af dit behov, og det kan justeres i takt med at projektet udvikler sig. Du betaler for hver fase, hvor det aftales at arkitekten skal bistå dig med rådgivning. Som eksempel. Til udarbejdelse af et skitseprojekt aftales dette at budgettet er køb af 1x klippekort 20 med mulighed for tilkøb af 1x klippekort 12. Du forudbetaler 1x klippekort 20, og når betaling er registreret går projektarbejdet i gang.

HVOR LANG TID TAGER DET?

Fra betaling er registreret går der ca. 14 dage til du modtager det første oplæg. Det kan godt svinge +/- en uge alt efter hvor kompliceret projektet er.